Dr. Florentina Mehic

Dr. Florentina Mehic

Medic Primar, Medicina interna

★★★★★
5.00(6 rating-uri)

3971 vizualizari

Donna , BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Florentina Mehic

Dr. Florentina Mehic este Medic Primar, Medicina interna in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 . Dr. Florentina Mehic Medic primar Medicină internă

Servicii disponibile
Consultatie medicina interna 320 lei (programare)
Control medicina interna(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: Donna


Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor despre Dr. Florentina Mehic

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
01.08.2023

nicu moldovan a acordat 5
★★★★★
02.09.2022
Nota 10. O cunoastem de multa vreme pe dna. Doctor. Pentru ea am venit

Zinaida Negru a acordat 5
★★★★★
29.03.2022

Du?u Virginia a acordat 5
★★★★★
02.02.2021
O atmosfera placuta. Profesionalism, empatie, punctualitate. Voi reveni la Clinica Donna cu incredere!

Anonim a acordat 5
★★★★★
02.09.2020
5. Felicitări echipei medicale și celei de management.

TEODORA BEZNEA a acordat 5
★★★★★
06.11.2019
Vizita la clinica a decurs foarte , foarte bine . Timpul de asteptare foarte mic . Doamna doctor ...... Ce sa spun totul la superlativ . Un înger de om !


Alte servicii din specialitatea Medicina interna disponibile in acelasi judet: