Dr. Florentina Pantelimon

Medic Primar, Dermatologie

★★★★★
(0 rating-uri)

552 vizualizari

6 programari

Derma360 , BUCURESTI, Str. Comana Nr. 3A, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Florentina Pantelimon
Medicul Dr. Florentina Pantelimon este Medic Primar, Dermatologie in cadrul Derma360, BUCURESTI, Str. Comana Nr. 3A, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie dermato-estetica 140 lei (programare)
Consultatie dermatologie 140 lei (programare)
Control dermatologie 85 lei (programare)

Informatii clinica
La clinica dermatologica Derma360, medicii isi desfasoara activitatea in concordanta cu pregatirea lor medicala la cele mai inalte standarde actuale, precum si cu bunavointa si intelegerea pe care le indreapta spre pacientii lor. Doctorii dermatologi va pot oferi servicii medicale performante pentru prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor pielii, unghiilor si parului. 

 Participarea constanta la cursuri de supraspecializare atat in tara cat si in strainatate, experienta si dedicarea le permit medicilor dermatologi ai clinicii sa obtina rezultate optime atat in tratarea bolilor de piele, cat si in corectarea micilor imperfectiuni estetice. Clinica dispune de sala de mici interventii chirurgicale, putand preleva biopsii si realiza manevre chirurgicale dermatologice.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.