Dr. Florentina Vladareanu

Dr. Florentina Vladareanu

Medic Primar, Hematologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

7417 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Florentina Vladareanu

Dr. Florentina Vladareanu este Medic Primar, Hematologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1. Medicul Florentina Vladareanu este Medic Primar, Hematologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Localizata in centru Bucurestiului, Clinica SANADOR Victoriei ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, personal medical de exceptie si aparatura ultra moderna, in vederea obtinerii unor rezultate medicale precise.

Clinica SANADOR Victoriei asigura consultatii medicale pentru un numar mare de specialitati, dar si investigatii imagistice diverse, explorari functionale, medicina muncii, analize medicale de laborator si, nu in ultimul rand, vaccinari. Clinica dispune de un departament complet de Imagistica Medicala ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensitometrie, radiologie dentara etc.

Tot în cadrul acestei clinici, micuții pacienți pot dispune de serviciile integrale ale departamentului de pediatrie "Baby SANADOR". Accesul se face separat de intrarea pacienților adulți și dispune de recepție proprie, cabinete de pediatrie la cele mai înalte standarde, sală de recoltare a analizelor medicale, toate acestea fiind adaptate nevoilor celor mici.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Florentina Vladareanu este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Florentina Vladareanu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

vasile padurean a acordat 5
★★★★★
20.06.2023

Mariana Alice Dima a acordat 5
★★★★★
04.02.2022
Consulatia a decurs foate bine!

Mihaela Cernat a acordat 5
★★★★★
21.07.2021
De nota 10

. Butacu Tatiana a acordat 5
★★★★★
25.07.2020
UN MEDIC DE NOTA ZECE 🙏 O RECOMAND. CU ÎNCREDERE 🌹

Angelica Ivan a acordat 5
★★★★★
08.01.2020


Alte servicii din specialitatea Hematologie disponibile in acelasi judet: