Flori Moldoveanu

Flori Moldoveanu

Psiholog, Psihoterapie

★★★★★

1622 vizualizari

Centrul Medical Bellanima , BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti (vezi harta)

Despre Flori Moldoveanu

Flori Moldoveanu este Psiholog, Psihoterapie in cadrul Centrul Medical Bellanima, BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti.
Flori este un psihoterapeut cu experientă în lucrul cu adultii si adolescentii, practicând consilierea si psihoterapia psihanalitică de peste 10 ani. Psihanalist în formare, foloseste psihanaliza ca tehnică de explorare a sinelui cu scop terapeutic si de autocunoastere în munca sa cu adultii. Atentia sa se concentrează pe identificarea cauzelor profunde ale unor simptome variate care generează suferintă si disconfort psihic. În lucrul cu adolescentii oferă îndrumare si suport, precum si consiliere privind orientarea în carieră.

Acreditări si afilieri:

  • Membru al Colegiului Psihologilor din România
  • Membru al Asociatiei de Psihoterapie Psihanalitică
  • Candidat senior al Societătii Române de Psihanaliză


Abilităti si competente:

  • Psihoterapie psihanalitică adolescenti si adulti
  • Psihanaliză
  • Consiliere psihologică
  • Consiliere vocatională

Servicii disponibile
Consultatie psihoterapie 260 lei (programare)
Consultatie psihoterapie 260 lei (programare)
Psihoterapie adulti 260 lei (programare)
Psihoterapie adulti 260 lei (programare)
Psihoterapie copii 260 lei (programare)
Psihoterapie copii 260 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Bellanima


"Bellanima este un proiect care s-a nascut din pasiune pentru oameni si din convingerea ca empatia si profesionalismul sunt ingredientele cheie ale reusitei terapeutice. El este totodata un proiect care indrazneste sa vorbeasca deschis despre afectiunile psihice, sa inlature tabu-ul social si sa deschida o fereastra spre lumina celor care au nevoie de ea." Andreea Enache-Ţonoiu, Cofondator Bellanima Centrul Medical Bellanima ofera clientilor sai: * servicii terapeutice la standarde internationale pentru tratarea tulburarilor psihice; * abordare integrata si sistemica unica, in cadrul careia sunt implicati atat psihiatrul si psihoterapeutul, cat si clientul nostru si cei apropiati lui; * servicii personalizate in functie de obiectivele clientului nostru, de personalitatea sa si de contextul sau de viata; * atentie constanta fata de evolutia si satisfactia clientului nostru; * evaluare structurata continua a progresului terapeutic; * integrarea celor mai recente cercetari stiintifice cu experienta clinica directa in domeniu; * servicii terapeutice in trei limbi: romana, engleza, franceza; * specialisti care detin abilitati personale si competente deosebite si care sunt animati de valori profund umane, empatie si dorinta autentica de a contribui la transformarea in bine a vietii oamenilor; * un cadru de lucru interdisciplinar care sa asigure cele mai bune servicii terapeutice clientului nostru; * cele mai bune practici si cele mai noi abordari terapeutice; * angajamentul de a promova servicii de cea mai buna calitate, implicarea in proiecte de cercetare stiintifica si programe anti-stigmatizare referitoare la depresie, in calitate de Reprezentant national al European Depression Association.

Parerile pacientilor despre Flori Moldoveanu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Psihoterapie disponibile in acelasi judet: