Dr. Florian Robe

Dr. Florian Robe

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

4085 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Florian Robe

Dr. Florian Robe este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Florian Robe este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie ginecologica 350 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Florian Robe

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Florentina Ilie a acordat 5
★★★★★
11.03.2021
5. Medicul este un OM de nota 10! Merita toată aprecierea și 10 stele, nu 5. Ii voi fi toată viața profund recunoscătoare pentru fiecare vorba buna și profesionalismul de care a dat dovada.

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.06.2020

stefania tarasescu a acordat 5
★★★★★
13.02.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.01.2020


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: