Dr. Florica Roxana Chiricioaia

Dr. Florica Roxana Chiricioaia

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★
5,00 (10 rating-uri)

918 vizualizari

MedicalES , BUCURESTI, Str. Izvor Nr. 92-96, Sector 5(vezi harta)

Despre Dr. Florica Roxana Chiricioaia

Dr. Florica Roxana Chiricioaia este Medic Specialist, Neurologie in cadrul MedicalES, BUCURESTI, Str. Izvor Nr. 92-96, Sector 5.


Servicii disponibile
Consultatie neurologie 120 lei (programare)
Control neurologie 100 lei (programare)

Informatii clinica: MedicalES

MedicalES Servicii de Sanatate Premium SRL este o companie cu capital integral romanesc care a fost infiintata in anul 2011. Avem o echipa experimentata, formata din profesionisti foarte bine pregatiti si dedicati total pacientului. Pentru ca suntem o companie care furnizeaza servicii de imagistica medicala dorim sa oferim pacientilor nostri aparatura de inalta performanta, motiv pentru care am investit in ultimii ani in cele mai noi aparate de pe piata. 

De asemenea, stiut fiind faptul ca unii pacientii pot resimti anxietate in legatura cu efectuarea investigatiilor de imagistica, am investit continuu in crearea unui ambient deosebit al centrelor noastre pentru a spori confortul pacientului. Ceea ce a devenit o emblema MedicalES este sistemul deosebit de iluminare din centrele noastre unde se efectueaza investigatii de rezonanta magnetica. Pentru un confort deosebit al pacientilor am investit intr-un sistem special conceput pentru noi. 

Medicii nostri sunt dedicati unui proces continuu de pregatire profesionala, motiv pentru care sunt permanent implicati in cursuri de pregatire in programe externe. Conducerea companiei este formata dintr-o echipa cu mare experienta in sectorul privat si absolut dedicata nevoilor pacientului. Dorinta noastra este de a ne perfectiona continuu pentru a oferi pacientului un diagnostic corect, de aceea vom investi in continuare in aparatura de top, in pregatirea permanenta a personalului nostru si intr-un ambient care sa il ajute pe pacient sa depaseasca orice temeri in legatura cu investigatiile. 

Pentru ca noi ne dorim sa ajutam cu adevarat pacientii si ne simtim absolut responsabili pentru cei 25.000 pacienti care ne trec pragul anual si au incredere in noi.

Parerile pacientilor despre Dr. Florica Roxana Chiricioaia

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

. Haisan Daniela a acordat 5
★★★★★
13.07.2020
Super profionalism., corectitudine, promtitudine

Anonim a acordat 5
★★★★★
21.09.2020
Totul ok.

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.09.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.10.2020
Foarte implicată,pricepută,dornică să ajute.

Anonim a acordat 5
★★★★★
10.02.2020

Oana Alexandra Călin a acordat 5
★★★★★
24.06.2019
O doamna doctor extraordinara, un bun profesionist, care s-a preocupat pentru fiecare detaliu din primul minut în care am intrat în cabinet. Recomand cu încredere!

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.11.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.07.2020

Denis Mihaela Ilie a acordat 5
★★★★★
10.02.2020
Medici De nota 10 rapiditate .respect si promptitudine.

Delia Camelia Enacovici a acordat 5
★★★★★
15.07.2019