Dr. Florin Bacanu

Dr. Florin Bacanu

Medic Primar, Oncologie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

1952 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Strada Sevastopol nr 5, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Florin Bacanu

Dr. Florin Bacanu este Medic Primar, Oncologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Strada Sevastopol nr 5, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie oncologie 340 lei (programare)
Control oncologie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Florin Bacanu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Bogdan Nicula a acordat 5
★★★★★
24.05.2022
UN PROFESIONIST !!!!!

Anonim a acordat 5
★★★★★
14.09.2021
5

Romus Ionescu a acordat 5
★★★★★
23.02.2021

Iulian Apetrei a acordat 5
★★★★★
18.02.2021
Discutia cu domnul doctor a fost placuta, am primit informatii detaliate privind diagnosticul si strategia de tratament.