Florin Lixandru

Florin Lixandru

Kinetoterapeut, Kinetoterapie

★★★★★

3472 vizualizari

CRON Phoenix , BUCURESTI, Piata Pache Protopopescu 9, Sector 2 (vezi harta)

Despre Florin Lixandru

Florin Lixandru este Kinetoterapeut, Kinetoterapie in cadrul CRON Phoenix, BUCURESTI, Piata Pache Protopopescu 9, Sector 2.
In cei 10 ani de experienta a dezvoltat programe personalizate in tratamentul de recuperare, prin combinarea tehnicilor invatate de-a lungul timpului si certificate prin atestate profesionale. A recuperat 400 de copii cu afectiuni ortopedice si 200 de prematuri si sugari cu deficiente neuro-motorii. A tratat si recuperat peste 150 de copii cu pareze cerebrale si afectiuni neuro-motorii si peste 150 de copii cu scolioze.

Servicii disponibile
Consultatie kinetoterapie 180 lei (programare)
Consultatie kinetoterapie pediatrica 180 lei (programare)
Consultatie osteopatie 200 lei (programare)
Sedinta kinetoterapie 150 lei (programare)
Sedinta kinetoterapie 150 lei (programare)

Informatii clinica: CRON Phoenix


CRON – Phoenix este un centru dedicat sanatatii copiilor, specializat in diagnosticarea corecta si tratamentul multidisciplinar ale afectiunilor ortopedice si neuro-motorii la copii cu varste cuprinse intre 0 si 18 ani. Centrul nostru reuneste atat specialisti cu experienta profesionala de peste 20 de ani, care au diagnosticat si urmarit cazuri medicale speciale, cat si aparatura performanta care sprijina activitatea medicala. Echipa noastra abordeaza cazurile multidisciplinar astfel ca un copil cu o afectiune neuro-motorie este examinat medical (ortopedic, pediatric si neurologic) si este evaluat si ghidat spre tratament recuperator de catre specialistii nostri in kinetoterapie.

Parerile pacientilor despre Florin Lixandru

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Kinetoterapie disponibile in acelasi judet: