Dr. Florin Papagheorghe

Dr. Florin Papagheorghe

Medic Primar, Neurochirurgie

★★★★★
4.50(6 rating-uri)

6377 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Florin Papagheorghe

Dr. Florin Papagheorghe este Medic Primar, Neurochirurgie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Localizata in centru Bucurestiului, Clinica SANADOR Victoriei ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, personal medical de exceptie si aparatura ultra moderna, in vederea obtinerii unor rezultate medicale precise.

Clinica SANADOR Victoriei asigura consultatii medicale pentru un numar mare de specialitati, dar si investigatii imagistice diverse, explorari functionale, medicina muncii, analize medicale de laborator si, nu in ultimul rand, vaccinari. Clinica dispune de un departament complet de Imagistica Medicala ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensitometrie, radiologie dentara etc.

Tot în cadrul acestei clinici, micuții pacienți pot dispune de serviciile integrale ale departamentului de pediatrie "Baby SANADOR". Accesul se face separat de intrarea pacienților adulți și dispune de recepție proprie, cabinete de pediatrie la cele mai înalte standarde, sală de recoltare a analizelor medicale, toate acestea fiind adaptate nevoilor celor mici.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Florin Papagheorghe

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 2
★★★★★
21.02.2024
Evaluarea se referă strict la interacțiunea cu domnișoara de la Recepție, care a fost nepoliticoasă , cu răspunsuri impertinente și care ne-a reproșat ca “ați asteptat DOAR 45 minute, de ce sunteți nemulțumiți?”. Același comportament l-a avut și cu o alta pacienta care aștepta la alt cabinet de aprox.o ora.

Anonim a acordat 5
★★★★★
24.01.2024

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.07.2021
Sunt foarte mulțumită.

Marian Papuc a acordat 5
★★★★★
08.12.2020

Marcel Ion Liviu Ionescu a acordat 5
★★★★★
08.10.2020

Floren?a Georgescu a acordat 5
★★★★★
25.06.2020
Punctualitate, profesionalism, am mai fost la dl dr si rezultatele au fost excelente. Totul la superlativ!