Dr. Florin Rusu

Dr. Florin Rusu

Medic Primar, Urologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

8564 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Florin Rusu

Dr. Florin Rusu este Medic Primar, Urologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Florin Rusu este Medic Primar, Urologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Florin Rusu este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Florin Rusu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
29.04.2022
Profesionist , scurt si la obiect ! Ii mulțumesc pentru ajutor

Budisteanu Ion a acordat 5
★★★★★
14.04.2022
Un profesionist

Surdescu Ioana a acordat 5
★★★★★
13.10.2021
Multumesc! A fost o experienta placuta! Pe scara de la 1-10,primiti nota maxima!

Odagiu Gabriel a acordat 5
★★★★★
08.04.2021
Profesionist!

. Constantinescu Ion a acordat 5
★★★★★
21.01.2021
Asa cum MA asteptam, fara comentarii, fara comparatii! O sa revin ptr analize si evaluare! !