Dr. Florina Dacia Voicu

Dr. Florina Dacia Voicu

Medic Primar, Dermatologie

★★★★★
5.00(7 rating-uri)

3685 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3 (vezi harta)

Despre Dr. Florina Dacia Voicu

Dr. Florina Dacia Voicu este Medic Primar, Dermatologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Deschisa in anul 2001, clinica SANADOR Decebal s-a remarcat inca din primul an prin profesionalismul echipei medicale si tehnologia medicala utilizata. Inca de la inceputul activitatii, clinica si-a extins gama de servicii si echipa de medici pentru a raspunde nevoilor pacientilor in mod eficient si prompt.

In plus, SANADOR vine in sprijinul celor interesati sa aiba un medic de familie aproape de casa sau de serviciu, asigurand servicii de medicina de familie in Clinica SANADOR Decebal, intr-un mediu profesionist. Pacientii pot accesa cu usurinta servicii medicale conexe, precum: imagistica, analize medicale sau consultatii de specialitate.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Florina Dacia Voicu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Cornel Alexandru Barbărasă a acordat 5
★★★★★
23.07.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.03.2022

Duica Constantin a acordat 5
★★★★★
07.11.2021
Buna ziua. Totul a fost Profi ! Respect si felicitari întregii echipe !

Ioana Silvia Dăboveanu a acordat 5
★★★★★
06.11.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
06.11.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
06.02.2021

Eric George Dumitru a acordat 5
★★★★★
07.03.2020