Dr. Florina Juravle

Dr. Florina Juravle

Medic Primar, Gastroenterologie

★★★★★

6378 vizualizari

Alma Clinic ,Suceava, Str. Vasile Alecsandri, Nr. 8, Bl. 3A, Parter (vezi harta)

Despre Dr. Florina Juravle

Dr. Florina Juravle este Medic Primar, Gastroenterologie in cadrul Alma Clinic, Suceava, Str. Vasile Alecsandri, Nr. 8, Bl. 3A, Parter.


Servicii disponibile
Colonoscopie 300 lei (programare)
Consultatie gastroenterologie 200 lei (programare)
Consultatie gastroenterologie + ecografie abdomen 320 lei (programare)
Control gastroenterologie(dupa consult) 100 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 150 lei (programare)
Endoscopie digestiva superioara 350 lei (programare)
Rectoscopie 300 lei (programare)
Referat gastroenterologic 150 lei (programare)
Test rapid helicobacter pyroli 50 lei (programare)

Informatii clinica: Alma Clinic


Alma Clinic reprezintă o alternativă privată la piața serviciilor medicale din Suceava, cu o abordare diferită, modernă și mult superioară, ce intenționează să ofere și pacienților din această zonă posibilitatea de a accesa servicii medicale de cea mai înaltă calitate, într-un mediu adecvat și la standarde occidentale. 

Alma Clinic a luat ființă ca o organizație în care lait-motivul activității zilnice îl reprezintă grija pentru sănătatea oamenilor, bazându-ne pe o echipă managerială și medicală dedicată trup și suflet acestei idei. Iar celor care încă nu au avut ocazia să ne cunoască, le răspundem cu mândrie la întrebările referitoare la ce este Alma Clinic: ”sănătate, trup și suflet”! 

Clinica oferă servicii de sănătate în regim ambulatoriu, acoperind în prezent peste 25 de specialități medicale. Pentru fiecare dintre aceste discipline colaborăm cu cel puțin câte un medic specialist. Fiecare medic specialist care activează la Alma Clinic este recunoscut în mediul medical ca făcând parte din elita medicilor, atât în Suceava, cât mai ales în Iași. Acest lucru spune foarte multe despre preocuparea noastră continuă de a oferi pacienților un act medical de cea mai bună calitate.

Parerile pacientilor despre Dr. Florina Juravle

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.