Dr. Frantina Buta

Dr. Frantina Buta

Medic Primar, ORL

★★★★★
(0 rating-uri)

509 vizualizari

Hymarco Clinique , Targoviste, Str. Poet Grigore Alexandrescu, Nr.11A(vezi harta)

Despre Dr. Frantina Buta

Dr. Frantina Buta este Medic Primar, ORL in cadrul Hymarco Clinique, Targoviste, Str. Poet Grigore Alexandrescu, Nr.11A.


Servicii disponibile
Consultatie ORL 100 lei (programare)

Informatii clinica: Hymarco Clinique

Fondata in anul 2012 din dorinta de a oferi dambovitenilor o alternativa eleganta si profesionista pentru serviciile medicale oferite locuitorilor judetului Dambovita, am incercat si am reusit sa intrepatrundem experinta unor specialisti bucuresteni si targovisteni in folosul sanatatii. Situata intr-un loc foarte accesibil, in spatele primariei targoviste, deasupra farmaciei NON STOP, Hyperici Farm (acesta fiind unul din avantajele clinicii), clinica este dotata cu toate cerintele si are toate standardele marilor clinici din centrele universitare. Vizitand-o, prima impresie pe care o lasa este aceea a unei clinici de lux. Incepand cu programul de receptie utilizat in toate spitalele si clinicile moderne si terminand cu vedeta clinicii, aparatul Siemens Acusson S 1000, miniuzina de inverstigatii ecografice cu 7 aplicatii pentru domeniile gastroenterologie, cardiologie, eco doppler, ginecologie, urologie, ecografie transfrontala cervicala, investigatii ecografice neurologice in sistemele 2D, 3D si 4D, color pe suport media (foto, CD) si transmiterea datelor in timp util catre alte clinici in vederea unei experize on-line.

Parerile pacientilor despre Dr. Frantina Buta

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.