Dr. Frasineanu Armand

Dr. Frasineanu Armand

Medic Primar, Neurologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

462 vizualizari

Neuroaxis , BUCURESTI, Str. Iordache Golescu Nr. 17, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Frasineanu Armand

Dr. Frasineanu Armand este Medic Primar, Neurologie in cadrul Neuroaxis, BUCURESTI, Str. Iordache Golescu Nr. 17, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie neurologie 300 lei (programare)
Control neurologie 200 lei (programare)

Informatii clinica: Neuroaxis

Neuroaxis este prima clinica integrata de neurostiinte din Bucuresti. Echipa de medicii supraspecializati va ofera consultatii in neurologie, neurochirurgie, psihiatrie, psihologie clinica, cardiologie, reumatologie si ortopedie. De asemenea, in cadrul clinicii Neuroaxis aveti acces la investigatii de cea mai inalta calitate precum Electroencefalografie – EEG de lunga durata, Polisomnografie – PSG, Electromiografie – EMG, Ecografie Doppler cervico-cerebrala, Ecografie osteoarticulara, Ecografie de tesuturi moi, Ecocardiografie, EKG sau Poligrafie respiratorie. 

Prin reteaua de parteneri nationali si internationali asiguram si servicii de analize medicalte, testari genetice, interventii neurochirurgicale si investigatii imagistice. Suntem alaturi de dumneavoastra si va oferim solutii integrate de diagnostic, tratament si monitorizare pentru toate afectiunile neurologice si conexe.

Parerile pacientilor despre Dr. Frasineanu Armand

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Ioan-Alexandru Caragop a acordat 5
★★★★★
07.04.2021
Super. Am intrat la timp, fara intarziere si mi s-a raspuns la toate intrebarile si problemele mele cu rabdare si explicatii usor de inteles.