Dr. Gabriel Nicolae Veselu

Dr. Gabriel Nicolae Veselu

Medic Primar, Chirurgie generala

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

4404 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Strada Sevastopol nr 5, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Gabriel Nicolae Veselu

Dr. Gabriel Nicolae Veselu este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Strada Sevastopol nr 5, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 295 lei (programare)
Control chirurgie generala 180 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Gabriel Nicolae Veselu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.08.2020

Marian Tataru a acordat 5
★★★★★
18.08.2020
Experienta si devotament 🙏🙏

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.02.2021
Nota 10+

Anonim a acordat 5
★★★★★
21.09.2020
Medic extraordinar. Mulțumesc din suflet. Sunt fiica pacientului și va scriu din spitalul Obregia. Mii de multumiri

Nichifor Sorin Nichifor Sorin a acordat 5
★★★★★
24.11.2020