Dr. Gabriela Costea

Medic Primar, Psihiatrie

★★★★★
(0 rating-uri)

215 vizualizari

1 programari

Liberty Medical Center , BUCURESTI, Str. Zorilor 23 A Stefanestii de Jos, Ilfov(vezi harta)
Despre Dr. Gabriela Costea
Medicul Dr. Gabriela Costea este Medic Primar, Psihiatrie in cadrul Liberty Medical Center, BUCURESTI, Str. Zorilor 23 A Stefanestii de Jos, Ilfov.


Servicii disponibile
Consultatie 130 lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 65 lei (programare)

Informatii clinica
Clinica Liberty Medical Center este un centru medical modern, situat in Stefanestii de Jos – Ilfov, dotat cu echipamente avansate, capabile sa sustina servicii medicale unice la nivelul judetului ILFOV, cum ar fi videoendoscopia digestiva superioara si inferioara, ecografia 4D. 

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o echipa de medici specialisti si asistente care dispun de o vasta experienta medicala si se disting prin calificari impresionante in spitalele universitare din Bucuresti. Moderna din punct de vedere al dotarilor cu echipamente de ultima generatie si al conditiilor oferite, clinica Liberty Medical Center ofera pacientilor consultatii, investigatii si analize de laborator in peste 15 specialitati medicale.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.