Dr. Gabriela Cristina Florea

Dr. Gabriela Cristina Florea

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★

1273 vizualizari

New Medical ,Buzau, Str Pacii Nr 4 (peste drum de fosta Baie Comunala) (vezi harta)

Despre Dr. Gabriela Cristina Florea

Dr. Gabriela Cristina Florea este Medic Primar, Ginecologie in cadrul New Medical, Buzau, Str Pacii Nr 4 (peste drum de fosta Baie Comunala).


Servicii disponibile
Analize de secretii vaginale Pretul se confirma la receptie (programare)
Colposcopie 150 lei (programare)
Consultatie + ecografie + Papanicolau 329 lei (programare)
Consultatie + ecografie transvaginala 290 lei (programare)
Consultatie ginecologica 140 lei (programare)
Control ginecologie(dupa consult) 120 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala 200 lei (programare)
Ecografie mamara unilaterala 100 lei (programare)
Ecografie pelvis 100 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 220 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 220 lei (programare)
Ecografie transvaginala 150 lei (programare)
Extractie sterilet 220 lei (programare)
Montare sterilet hormonal 220 lei (programare)
Test Babes Papanicolau in mediu lichid 120 lei (programare)
Test Babes Papanicolau in mediu uscat 45 lei (programare)

Informatii clinica: New Medical


Clinica NEW MEDICAL este clinica cu una dintre cele mai dinamice dezvoltări în ultimii cinci ani. Proiectul a început în anul 2012, într-un spatiu cochet, situat lângă Spitalul Judeţean, pe Str. Stadionului, nr 102. Anul 2016 a marcat momentul în care am deschis propriul laborator, complet automatizat, cu aparatură nouă şi cu un personal calificat, cu multă experienţă. Dezvoltarea departamentului de Medicina Muncii a condus la apariţia unui nou punct de lucru, situat într-o clădire istorică, în centrul oraşului, pe Str. Cuza Vodă. Spaţiul generos permite efectuarea controalelor medicale specifice medicinei muncii, în condiţii deosebite, cu promptitudine şi la un nivel calitativ ridicat. Începutul anului 2018 a marcat deschiderea a încă unui punct de lucru, situat pe Str. Păcii, nr. 4, peste drum de fosta Baie Comunală. Un spaţiu generos, dotat cu aparatură nouă de ultima generaţie, în care îşi desfasoară activitatea personal medical de o înaltă ţinută profesională. Pentru noi, fiecare pacient este important şi nu uităm nicio clipă că înainte de toate este om şi are nevoie să fie tratat ca atare. De aceea tot ce facem porneşte din respect pentru oameni şi pentru sănătatea lor. Prin serviciile medicale oferite acoperim un pachet complex de servicii de prevenţie, diagnostic şi tratament, în 26 de specialităţi medicale. Vrem să demonstrăm că serviciile medicale de calitate, acordate în condiţii civilizate, în care doar pacientul contează, pot fi şi accesibile. Pacienţii noştri beneficiază de serviciile medicale ale unora dintre cei mai buni medici din Buzău, la care s-au alăturat medici de top din marile spitale bucureştene. Vom continua să investim în oameni, doar aşa vom putea să creştem nivelul calitativ al serviciilor pe care le oferim.

Parerile pacientilor despre Dr. Gabriela Cristina Florea

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.