Gabriela Gusoi

Psiholog, Psihologie

★★★★★
(0 rating-uri)

125 vizualizari

0 programari

Centrul Medical Pro Memoria , BUCURESTI, Str. General David Praporgescu, Nr. 1-5, Sector 2(vezi harta)
Despre Gabriela Gusoi
Gabriela Gusoi este Psiholog, Psihologie in cadrul Centrul Medical Pro Memoria, BUCURESTI, Str. General David Praporgescu, Nr. 1-5, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie psihologie 150 lei (programare)
Consultatie psihoterapie 150 lei (programare)
Psihoterapie adulti 150 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul Medical PROMEMORIA implinește 10 ani de existență pe 1 aprilie 2019. Inființat cu scopul a oferi servicii medicale de excelență în diagnosticarea bolilor de memorie, zeci de mii de bătrani au primit alinare și răspunsuri la întrebări. Suntem singurul centru medical privat din Romania care oferă o gamă completă de servicii, care au ca scop prevenția, evaluarea, diagnosticul și tratamentul profilactic al îmbătrânirii. Ne-am dezvoltat continuu din dorința de a satisface cele mai exigente solicitări venite din partea pacienților. In avantajul celor care ne trec pragul aducem experiența celor 10 de activitate și ne propunem să oferim în continuare servicii medicale prin profesionalismul, grija și responsabilitatea personalului nostru medical. Mulțumim tuturor clienților, angajaților și colaboratorilor pentru 10 ani extraordinari!

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.