Dr. Gabriela Justina Voineag

Dr. Gabriela Justina Voineag

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
5.00(6 rating-uri)

4049 vizualizari

Clinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Gabriela Justina Voineag

Dr. Gabriela Justina Voineag este Medic Primar, Ecografie in cadrul Clinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Clinica Sala Palatului


Clinica Sala Palatului este un proiect de antreprenoriat social susținut de Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Fundația a fost înființată de Dr. Wargha Enayati împreună cu soția sa, Mitra Enayati în luna august 2010. Dăruirea, entuziasmul şi spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii să creeze proiecte care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții a cât mai multor români.

Clinica Sala Palatului functionează de 5 ani, din mai 2015. Ne propunem ca pacienții noștri să primească cele mai bune servicii medicale accesibile pe piață în acest moment, clinica noastră fiind un loc unde aceștia sunt consultați, diagnosticați, informați și unde li se oferă planuri de tratament eficiente și precise pentru afecțiunile de care aceștia suferă, totul fără ca ei să își facă griji de cât vor trebui să plătească.


Parerile pacientilor despre Dr. Gabriela Justina Voineag

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Georgiana Parsot a acordat 5
★★★★★
24.10.2023

Andreea-Luminita Frunza a acordat 5
★★★★★
08.05.2023
Dna doctor a fost foarte drăguță, a comunicat cu mine pe tot parcursul ecografiei și mi-a răspuns la toate întrebările. O recomand cu drag!

Daniela Oncescu Mocut a acordat 5
★★★★★
11.10.2022
Foarte bine!!!

Anonim a acordat 5
★★★★★
10.10.2022
Excellent

ADRIAN ILIESCU a acordat 5
★★★★★
17.05.2022
Excelent

Anonim a acordat 5
★★★★★
21.02.2022


Alte servicii din specialitatea Ecografie disponibile in acelasi judet: