Dr. Gabriela Pastin

Dr. Gabriela Pastin

Medic Specialist, Pediatrie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

1612 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Gabriela Pastin

Dr. Gabriela Pastin este Medic Specialist, Pediatrie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1. Medicul Gabriela Pastin este Medic Specialist, Pediatrie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie generala pediatrica 285 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Gabriela Pastin

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Sofia Elena Gabriela Dragusin a acordat 5
★★★★★
15.06.2021

Ni?u Sofia Maria a acordat 5
★★★★★
16.11.2021

. Olteanu Rares Andrei a acordat 5
★★★★★
11.02.2021
Venim cu drag la consultatie la dna. dr. Gabriela Pastin, este un medic cu empatie si blandete. Despre conditiile de la clinica Sanador baby: grupul sanitar nu dispune de masa de schimbat scutec copil.