Dr. Gabriela Stan

Dr. Gabriela Stan

Medic Primar, Diabet si boli metabolice

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

4777 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6 (vezi harta)

Despre Dr. Gabriela Stan

Dr. Gabriela Stan este Medic Primar, Diabet si boli metabolice in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Clinica SANADOR Militari, situata pe Bd. Iuliu Maniu nr. 101, ofera acces rapid pacientilor din vestul Capitalei la o gama variata de specialitati medicale, medici de top, investigatii si analize de laborator.

La Clinica SANADOR Militari pot fi efectuate consultatii de alergologie si imunologie clinica, cardiologie, dermato-venerologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, endocrinologie, medicina generala, medicina interna, medicina muncii, obstetrica-ginecologie, ORL, oncologie medicala, psihologie, reumatologie si urologie.

Tot aici, pacienții pot beneficia de consultații decontate în baza biletului de trimitere eliberat de medicul specialist sau medicul de familie, la medicii aflați în contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate, pentru specialitățile dermatovenerologie, obstetrică-ginecologie și ORL.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti. 

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Gabriela Stan este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Gabriela Stan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.07.2023
Vizita mea la d-na dr Gabriela Stan a fost excelenta. Profesionalism si empatie.

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.01.2023
Recomand cu caldura alegerea acestui medic

Radu Bilevsky a acordat 5
★★★★★
17.11.2022
F scump pt ceea ce s a făcut și urmează sa fac

Anonim a acordat 5
★★★★★
24.08.2022

Gabriela Paula Stoica a acordat 5
★★★★★
13.04.2022
Um medic deosebit , informat, empatic. Recomand