Dr. Gabriela Stan

Dr. Gabriela Stan

Medic Primar, Diabet si boli metabolice

★★★★★
5,00 (1 rating)

1650 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6(vezi harta)

Despre Dr. Gabriela Stan

Dr. Gabriela Stan este Medic Primar, Diabet si boli metabolice in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6. Medicul Gabriela Stan este Medic Primar, Diabet si boli metabolice in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie diabet 295 lei (programare)
Control diabet 180 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Gabriela Stan

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Gabriela Paula Stoica a acordat 5
★★★★★
13.04.2022
Um medic deosebit , informat, empatic. Recomand