Dr. Gabriela Stan

Dr. Gabriela Stan

Medic Primar, Diabet si boli metabolice

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

2757 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Gabriela Stan

Dr. Gabriela Stan este Medic Primar, Diabet si boli metabolice in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie diabet 340 lei (programare)
Control diabet(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Gabriela Stan este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Iuliu Maniu
Adresa: B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6


Parerile pacientilor despre Dr. Gabriela Stan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.01.2023
Recomand cu caldura alegerea acestui medic

Radu Bilevsky a acordat 5
★★★★★
17.11.2022
F scump pt ceea ce s a făcut și urmează sa fac

Anonim a acordat 5
★★★★★
24.08.2022

Gabriela Paula Stoica a acordat 5
★★★★★
13.04.2022
Um medic deosebit , informat, empatic. Recomand