Dr. Gabriela Stan

Dr. Gabriela Stan

Medic Primar, Diabet si boli metabolice

★★★★★
(0 rating-uri)

337 vizualizari

Super Diet , BUCURESTI, Intrarea Camil Petrescu 1, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Gabriela Stan

Dr. Gabriela Stan este Medic Primar, Diabet si boli metabolice in cadrul Super Diet, BUCURESTI, Intrarea Camil Petrescu 1, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie diabet 195 lei (programare)
Consultatie dieta 200 lei (programare)
Consultatie endocrinologie 195 lei (programare)
Consultatie nutritie 200 lei (programare)
Control diabet 120 lei (programare)
Control endocrinologie 120 lei (programare)

Informatii clinica: Super Diet

SuperDiet este o clinică medicală dedicată atât pacienţilor diagnosticati cu diabet sau prediabet,obezitate, dislipidemie, hipertensiune, ficat gras, sindrom metabolic și alte afectiuni associate, precum și persoanelor care au nevoie de ajutor în schimbarea stilului de viață. 

Echipa noastră de medici specialiști este gata oricând să pună în slujba ta cunoștințele și experiența lor pentru a te ajuta să fii mai sanatos și longeviv, să slabești și să iți menții greutatea printr-o nutriție corectă și un stil de viață sănătos. Procentul de obezite în România crește alarmant de la an la an, iar noi ne dorim prin conceptul nostru să educăm populația și să scădem acest procent. 

Ne dorim ca fiecare om să se simtă bine în pielea lui și misiunea noastră e să încercăm să instaurăm obiceiuri alimentare sănătoase în viața fiecărui pacient.

Parerile pacientilor despre Dr. Gabriela Stan

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.