Gabriela Stroian

Gabriela Stroian

Psiholog, Psihoterapie

★★★★★

1822 vizualizari

Centrul Medical Bellanima , BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti (vezi harta)

Despre Gabriela Stroian

Gabriela Stroian este Psiholog, Psihoterapie in cadrul Centrul Medical Bellanima, BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti.

Gabriela este psiholog clinician principal, doctor in psihologie si psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala. Are o vasta experienta in psihoterapie si consiliere psihologica, inclusiv pentru persoanele cu afectiuni oncologice, in baza unui training in colaborare cu spitalul Pitie-Salpetriere din Paris. Absolventa a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti, unde si-a sustinut in 2000 si teza de doctorat, dar si a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca unde s-a format ca psihoterapeut CBT/REBT, Gabriela are experienta clinica indelungata, acoperind toata aria psihopatologiei, de la tulburari nevrotice legate de stres, trecand prin patologia afectiva majora, pana la tulburari de alimentatie si somatoforme.

ACREDITARI SI AFILIERI:
 
  • Colegiul Psihologilor din Romania – membru in Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie (2004-2012); supervizor in psihologie clinica;
  • Colegiul Psihologilor din Romania – atestat de libera practica in Psihologie clinica (10/02/2006), atestat de libera practica in Psihoterapii Cognitive si Comportamentale (23/06/2008);
  • Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania – certificat de practica independenta in psihoterapii cognitiv-comportamentale (nr. 55/2008);
  • Federatia Romana de Psihoterapie – certificat nr.0486/2009;
  • Colegiul Psihologilor din Romania.- Ambasada Frantei in Romania-Association Francaise D`Aide Medicale aux Roumains – diploma in psiho-oncologie (nr.15/2007)
 

 
ABILITATI SI COMPETENTE:
  • Psihologie clinica – evaluare si psihodiagnostic:
  • Psihoterapii cognitiv-comportamentale de tip REBT si CBT;
  • Terapii de grup (familial, de „sustinere”, meloterapie, de relaxare)


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Bellanima


"Bellanima este un proiect care s-a nascut din pasiune pentru oameni si din convingerea ca empatia si profesionalismul sunt ingredientele cheie ale reusitei terapeutice. El este totodata un proiect care indrazneste sa vorbeasca deschis despre afectiunile psihice, sa inlature tabu-ul social si sa deschida o fereastra spre lumina celor care au nevoie de ea." Andreea Enache-Ţonoiu, Cofondator Bellanima Centrul Medical Bellanima ofera clientilor sai: * servicii terapeutice la standarde internationale pentru tratarea tulburarilor psihice; * abordare integrata si sistemica unica, in cadrul careia sunt implicati atat psihiatrul si psihoterapeutul, cat si clientul nostru si cei apropiati lui; * servicii personalizate in functie de obiectivele clientului nostru, de personalitatea sa si de contextul sau de viata; * atentie constanta fata de evolutia si satisfactia clientului nostru; * evaluare structurata continua a progresului terapeutic; * integrarea celor mai recente cercetari stiintifice cu experienta clinica directa in domeniu; * servicii terapeutice in trei limbi: romana, engleza, franceza; * specialisti care detin abilitati personale si competente deosebite si care sunt animati de valori profund umane, empatie si dorinta autentica de a contribui la transformarea in bine a vietii oamenilor; * un cadru de lucru interdisciplinar care sa asigure cele mai bune servicii terapeutice clientului nostru; * cele mai bune practici si cele mai noi abordari terapeutice; * angajamentul de a promova servicii de cea mai buna calitate, implicarea in proiecte de cercetare stiintifica si programe anti-stigmatizare referitoare la depresie, in calitate de Reprezentant national al European Depression Association.

Parerile pacientilor despre Gabriela Stroian

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.