Dr. Gabriela-Victoria Bunea

Dr. Gabriela-Victoria Bunea

Medic Primar, Pneumologie

★★★★★
4.50(6 rating-uri)

3216 vizualizari

RMN Diagnostica ,Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov (vezi harta)

Despre Dr. Gabriela-Victoria Bunea

Dr. Gabriela-Victoria Bunea este Medic Primar, Pneumologie in cadrul RMN Diagnostica, Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov.


Servicii disponibile

Informatii clinica: RMN Diagnostica


Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Parerile pacientilor despre Dr. Gabriela-Victoria Bunea

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.01.2024
Excelent pentru consultație, dar personalul de la recepție foarte rău

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.01.2024

Laura Bratu a acordat 2
★★★★★
23.11.2023
Fetele de la recepție au o lipsa de profesionalist maxima. Am așteptat aproape 30 de minute după consultație ca să sune la Alliantz Țiriac pentru decontare( acolo am asigurarea).Pe mine m au pus sa aștept și prelua pacienții care veneau ulterior mie, în condițiile în care atunci când m am întors la recepție, domnișoară de acolo stătea pe telefon și îmi zicea ca nu face fata pacienților.Ulterior a sunat de vreo 2 ori după o alta colega care la ora 17ora de varf,ea stătea afara la cafea și tigara

Adrian Viorel Beschea a acordat 5
★★★★★
20.04.2023

Ioana Cutugno a acordat 5
★★★★★
01.09.2022
foarte bine

Ana Feldiorean a acordat 5
★★★★★
28.07.2022