Dr. Gabriela Zahiu

Dr. Gabriela Zahiu

Medic Specialist, Gastroenterologie

★★★★★
4.80(5 rating-uri)

1272 vizualizari

Clinica Promed ,Brasov, Strada De Mijloc nr. 132, Brasov (vezi harta)

Despre Dr. Gabriela Zahiu

Dr. Gabriela Zahiu este Medic Specialist, Gastroenterologie in cadrul Clinica Promed, Brasov, Strada De Mijloc nr. 132, Brasov.


Servicii disponibile
Colonoscopie 400 lei (programare)
Consultatie gastroenterologie 210 lei (programare)
Consultatie gastroenterologie + ecografie abdomen 300 lei (programare)
Control gastroenterologie(dupa consult) 130 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 210 lei (programare)
Ecografie generala 210 lei (programare)
Endoscopie digestiva superioara 350 lei (programare)
Rectoscopie 220 lei (programare)
Rectoscopie 220 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Promed


„Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este sa te pui în starea de a le face” – Constantin Brâncuși

În cadrul Clinicii Promed Brașov veți găsi o echipă de medici profesioniști, cu experiență solidă, care sunt în permanență la curent cu noutățile în domeniul lor de specializare.

Viziunea clinicii este de a susține fiecare angajat să își atingă potențialul maxim, punând la dispoziție aparatură modernă și inovativă.

De asemenea, încurajăm personalul medical să aibă o atitudine pozitivă, conștientizând cât de importantă este empatia în acest domeniu.

Parerile pacientilor despre Dr. Gabriela Zahiu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Nicoleta Calu a acordat 5
★★★★★
06.03.2023

Madalina Stan a acordat 4
★★★★★
24.02.2023
O recomand din tot sufletul pe Doamna doctor Gabriela Zahiu, își ajuta pacienții cât poate ea de bine, o felicit pt implicare și seriozitate. În schimb nu m-a incantat faptul ca, chiar dacă ai bilet de trimitere, ecografia nu se compensează, trebuie plătită.

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.02.2023
Dra dr foarte meticuloasa în consultație, empatizeaza cu pacientul și decizia de a investiga pentru un diagnostic de maximă acuratețe în vederea unui tratament optim este promptă ! Totuși nu pot să nu remarc cu regret la generația mai tânără de medici și nu numai, eludarea unui examen clinic specific specialității, avant la lettre eminamente pentru a promova ! Aici îmi cer scuze a priori, cu pioșenie, fără nici o intenție de a aduce atingere deontologiei profesionale ! Cu stimă

Anonim a acordat 5
★★★★★
22.02.2023
Consultația a decurs foarte bine.

Liliana Grigorescu a acordat 5
★★★★★
09.02.2023
Un medic tânăr, foarte drăguță și foarte bine pregătită....cu multa răbdare și explicații pe subiect.... sa poți pleca liniștit! Contează foarte mult comunicarea ...medic-pacient! Felicitări și cât mai mulți medici tineri și cu răbdare!