Dr. Geilan Elmi

Dr. Geilan Elmi

Medic Specialist, Gastroenterologie

★★★★★
(0 rating-uri)

168 vizualizari

Ovidius Clinical Hospital: OCH , Constanta, Ovidiu, DN 2A, km 202+880(vezi harta)

Despre Dr. Geilan Elmi

Dr. Geilan Elmi este Medic Specialist, Gastroenterologie in cadrul Ovidius Clinical Hospital: OCH, Constanta, Ovidiu, DN 2A, km 202+880.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Ovidius Clinical Hospital: OCH

Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar conceput să ofere îngrijiri de specialitate pacienților cu afecțiuni chirurgicale și medicale multiple.
 
Spitalul dispune de 53 de paturi, trei săli de operație, compartiment de spitalizare continuă în specialități chirurgicale și medicale, compartiment de anestezie și terapie intensivă, compartiment de spitalizare de zi, laborator de endoscopie digestivă, unitate de transfuzie sanguină, sterilizare și farmacie proprie, bază de tratament, compartiment de imagistică medicală, laborator de anatomie patologică, compartiment de prevenire și combatere a infecțiilor nosocomiale, punct de recoltare probe biologice (Synevo), cabinete de consultații și dotări la cele mai înalte standarde.
 
Ovidius Clinical Hospital se angajează să ofere fiecărui pacient și familiei sale cea mai bună experiență posibilă, în condiții de maximă siguranță.

Parerile pacientilor despre Dr. Geilan Elmi

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.