Dr. George Buzatu

Dr. George Buzatu

Medic Specialist, Gastroenterologie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

2526 vizualizari

Affidea-Hiperdia ,Ramnicu Valcea, Str. Matei Basarab nr. 3 (vezi harta)

Despre Dr. George Buzatu

Dr. George Buzatu este Medic Specialist, Gastroenterologie in cadrul Affidea-Hiperdia, Ramnicu Valcea, Str. Matei Basarab nr. 3.


Servicii disponibile
Consultatie gastroenterologie 200 lei (programare)
Consultatie gastroenterologie + ecografie abdomen 300 lei (programare)
Consultatie gastroenterologie pediatrica 200 lei (programare)
Control gastroenterologie(dupa consult) 130 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 175 lei (programare)
Referat gastroenterologic 200 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


Centrul Medical SANMED Ramnicu Valcea Centrele SANMED sunt recunoscute pentru calitatea serviciilor medicale pe care le ofera pacientilor din Ramnicu Valcea si Slatina, dar si la nivel regional, peste 17.500 de pacienti/an apeland la serviciile medicale ale profesionistilor SANMED din cele doua centre de diagnostic imagistic, iar Centrul Medical Ramnicu Valcea deservind aproximativ 50.000 de pacienti/an. Începând cu luna iulie 2015, SANMED s-a alăturat echipei Affidea Romania, prin acest demers Affidea Romania ajungand la un numar de 14 centre. Personalul ce deserveşte pacienţii Centrului Medical SANMED Ramnicu Valcea dispune de competenţe extinse şi înaltă experienţă profesională, oferind certitudinea unei activităţi medicale performante. 

Centrul Medical SANMED Ramnicu Valcea este situat pe str. Matei Basarab nr.3, Râmnicu Vâlcea. Anul 2002 reprezintă anul în care SANMED a luat ființă pe piața locală din județul Vâlcea. În luna iulie 2007 a fost inaugurată prima secție de diagnostic imagistic din județul Vâlcea în cadrul Centrului medical SANMED punând la dispoziția pacienților investigații CT, DEXA, RX și Mamografii. În decembrie 2008, laboratorul de analize din cadrul Centrului medical SANMED a obținut în premieră pentru județul Vâlcea acreditarea RENAR. 

 În luna martie 2013, este inaugurat Centrul de diagnostic imagistic SANMED Râmnicu Vâlcea, iar un an mai târziu, al doilea Centru de diagnostic imagistic Slatina. În luna iulie 2014, SANMED a inaugurat secția de spitalizare de zi în cadrul Centrului de diagnostic imagistic Râmnicu Vâlcea (geriatrie și reabilitare medicală).

Parerile pacientilor despre Dr. George Buzatu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Georgiana Tomescu a acordat 5
★★★★★
02.03.2023

Elena ?tefania Radi a acordat 5
★★★★★
22.07.2022
Foarte bine. Nota 10

Maria Ponorache a acordat 5
★★★★★
01.04.2021