Dr. George Cosciug

Medic Specialist, Stomatologie

★★★★★
(0 rating-uri)

156 vizualizari

0 programari

Q Med , BUCURESTI, Str. Oltenitei, Nr.66, Etaj.1 si 2, Popesti Leordeni, Ilfov(vezi harta)
Despre Dr. George Cosciug
Medicul Dr. George Cosciug este Medic Specialist, Stomatologie in cadrul Q Med, BUCURESTI, Str. Oltenitei, Nr.66, Etaj.1 si 2, Popesti Leordeni, Ilfov.


Servicii disponibile
Consultatie 30 lei (programare)
Consultatie Estetica Dentara 30 lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 30 lei (programare)

Informatii clinica
Deschisa in Septembrie 2014, clinica stomatologica permite tratarea simultana a pacientiilor, fiind dotata cu 4 unit-uri dentare (scaune stomatologice) si aparatura de radiologie dentara cu ajutorul careia se efectueaza radiografii digitale, fara a mai necesita deplasarea catre alta locatie. Clinica este un real Centru de Implantologie in care poti beneficia de tratamente de la refacerea unui singur dinte, pana la punti pe implant sau proteze pe implant. 

Echipa de profesionisti este formata din medici dentisti generalisti permanenti si medici specializati in Implantologie, Chirurgie, Parodontologie, Ortodontie si Endodontie. Amabilitatea si profesionalismului medicilor, standardele inalte privind dotarile, masurile de siguranta privind sterilizarea instrumentarului medical si a materialelor utilizate sunt principalele motive pentru care sute de pacienti au ales pana acum sa se trateze in clinica Q Med Popesti.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.