Dr. George Iancu

Dr. George Iancu

Medic Primar, Chirurgie generala

★★★★★
5,00 (8 rating-uri)

2656 vizualizari

Donna , BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. George Iancu

Dr. George Iancu este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 .


Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 250 lei (programare)
Consultatie ginecologica 200 lei (programare)
Consultatie obstetricala 200 lei (programare)
Control chirurgie generala 150 lei (programare)
Control ginecologie 100 lei (programare)
Ecografie pelvina 245 lei (programare)
Ecografie transvaginala 275 lei (programare)

Informatii clinica: Donna

Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor despre Dr. George Iancu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.10.2019

Cornelia Guta a acordat 5
★★★★★
24.01.2020
Domnul doctor Iancu George este extraordinar ca medic si ca om. Are o delicatete si un bun simt iesite din comun. Il recomand dun tot sufletul!

Anonim a acordat 5
★★★★★
30.07.2020
Totul la superlativ!

Andreea Sutu a acordat 5
★★★★★
19.06.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
21.05.2020

Irina nicoleta Hachem a acordat 5
★★★★★
12.09.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
29.08.2019

Irina Roberta Damian a acordat 5
★★★★★
13.06.2019