Dr. George Pariza

Dr. George Pariza

Medic Primar, Chirurgie generala

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

2258 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. George Pariza

Dr. George Pariza este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul George Pariza este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 340 lei (programare)
Control chirurgie generala(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. George Pariza

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Ingrid Florina Ghetu a acordat 5
★★★★★
03.10.2020

Stana Ungureanu a acordat 5
★★★★★
21.08.2020
Am avut parte de o experienta comparabila cu mari spitale din tari străine. Putem conta pe SANADOR în situații dificile de sănătate. Calitățile medicilor care au asigurat baza actului medical au fost demne de orice unitate de sănătate din vest sau de peste ocean. Mulțumiri și respect deosebit pentru dl.dr.George Pariza.

Anca Neculae a acordat 5
★★★★★
08.11.2019
Un medic deosebit, care îți explică absolut tot cu răbdare și profesionalism!