Dr. George Pavel

Dr. George Pavel

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
(0 rating-uri)

1028 vizualizari

Pro-Clinic , Galati, Str.Traian, Nr.136(vezi harta)

Despre Dr. George Pavel

Dr. George Pavel este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Pro-Clinic, Galati, Str.Traian, Nr.136.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 170 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 350 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 350 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 200 lei (programare)
Control cardiologie 80 lei (programare)
Ecografie cardiaca 200 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 250 lei (programare)
Monitorizare holter TA 250 lei (programare)

Informatii clinica: Pro-Clinic

CENTRUL MEDICAL PROCLINIC, o companie dinamica si cu o pozitie bine stabilita, are ca principala misiune oferirea unui act medical de calitate pentru pacientii care apeleaza la serviciile clinicii. Imbinand experienta proprie a specialistilor cu studiul pietei serviciilor medicale la nivel local, PROCLINIC asigura diagnosticarea si tratamentul pentru multiple arii terapeutice precum:

Alergologie
Boli infectioase
Cardiologie
Chirurgie plastica
Chirurgie generala
Dermato-venerologie
Diabet si nutritie
Ecografie 4D
Endocrinologie
Flebologie
Gastroenterologie
O.R.L
Pediatrie
Obstetrica – Ginecologie
Urologie
Mica chirurgie
Neurologie
Ortopedie si traumatologie
Oncologie
Medicina Muncii
Medicina interna
Medicina generala
Pneumologie
Psihologie
Psihiatrie
Reumatologie
Farmacie
Punct de recoltare analize medicaletea noastra!
PROCLINIC pune foarte mult accent si pe timpul pe care medicii il petrec alaturi de pacienti. Pentru realizarea unei anamneze corecte si complete in vederea alegerii celei mai potrivite abordarii terapeutice, fiecare medic al centrului are libertatea de a hotari cat timp petrece cu fiecare pacient.
PROCLINIC asigura si servicii medicale de mica chirurgie si chirurgie plastica, cat si o serie de investigatii unice in Galati, cum ar fi analizele de somnologie disponibile in cadrul cabinetului de Pneumologie.
De asemenea, PROCLINIC va ofera pe specialitatea Dermato-cosmetica proceduri invovatoare, tratament cu plasma pentru regenerarea pielii si mezoterapie faciala.
PROCLINIC ofera un pachet de servicii medicale si pentru pacientii care sufera de diabet sau au predispozitie la dezvoltarea acestei boli metabolice. Pe langa diagnosticarea, stabilirea tratamentului si tinerea sub control al bolii, galatenii beneficiaza, in cadrul clinicii, si de consiliere de specialitate in ceea ce priveste alimentatia si regimul de viata. De asemenea, specialistii in nutritie din cadrul PROCLINIC vin in ajutorul pacientilor care sufera de cancer, al femeilor insarcinate, al copiilor si persoanelor normoponderale, care au insa o alimentatie dezechilibrata.
Incepand cu luna mai PROCLINIC a intrat in contract CAS si furnizeaza servicii medicale decontate pentru specialitatile medicale dermato-venerologie, neurologie si psihiatrie pediatrica, ortopedie si traumatologie! Misiunea PROCLINIC este sa asigure un act medical de calitate in deplina siguranta pentru toti pacientii care ii trec pragul. Tocmai de aceea s-au facut investitii considerabile in aparatura de sterilizare de care dispune clinica. Procedurile de dezinfectie, sterilizare si curatenie sunt stabilite foarte strict, fiind cunoscute de tot personalul clinicii. Pentru sterilizarea instrumentarului, PROCLINIC utilizeaza un autoclav care corespunde ultimelor reglementari in domeniu, iar dezinfectia instrumentarului medical, a aparaturii si a cabinetelor se realizeaza cu produse profesionale aduse din Germania.

La PROCLINIC Galati, sanatatea ta este prioritatea noastra!


Parerile pacientilor despre Dr. George Pavel

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.