Dr. Georgiana Anca Caprinciu

Dr. Georgiana Anca Caprinciu

Medic Specialist, Oncologie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

628 vizualizari

Affidea-Hiperdia , BUCURESTI, Splaiul Independentei 319, Cladirea Berlin, Sector 6 (vezi harta)

Despre Dr. Georgiana Anca Caprinciu

Dr. Georgiana Anca Caprinciu este Medic Specialist, Oncologie in cadrul Affidea-Hiperdia, BUCURESTI, Splaiul Independentei 319, Cladirea Berlin, Sector 6.


Servicii disponibile
Consultatie oncologie 275 lei (programare)
Control oncologie(dupa consult) 176 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


In Clinica Affidea Sema beneficiezi de servicii medicale la standarde de excelenta si echipamente de ultima generatie, pentru a putea preveni sau trata cu succes orice afectiune. 
Poti accesa urmatoarele specialitati medicale: Cardiologie, Diabet, Nutriție & Boli Metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Ginecologie, Medicină de familie, Medicină internă, Neurologie, Neurochirurgie, ORL, Ortopedie & Traumatologie, Pneumologie, Psihiatrie, Radiologie Imagistică, Recuperare medicală, Reumatologie, Urologie. 
Clinica include un Centru modern de fizio si kinetoterapie, dotat cu cele mai inovatoare echipamente medicale si care iti ofera servicii la nivel european.
Serviciile din aceasta noua clinica se adreseaza tuturor categoriilor de pacienti: prin decontare CAS sau in regim privat.

Parerile pacientilor despre Dr. Georgiana Anca Caprinciu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Elena Ghitan a acordat 5
★★★★★
18.12.2023

Marian Ciucioi a acordat 5
★★★★★
27.11.2023
A fost o vizita foarte frumoasa.Multumesc foarte mult dn doctor.

Maria Stoica a acordat 5
★★★★★
23.10.2023
Dr. Georgiana Anca Caprinciu - un medic de nota 10+. Oferă, pe lângă o consultație profesionistă, multă încredere pacientului. Nu mi-aș fi putut dori mai mult.

REBECA IORDACHESCU a acordat 5
★★★★★
12.10.2023
Superprofesionalism Multumesc mult