Georgiana Copoiu

Georgiana Copoiu

Psiholog, Psihologie

★★★★★

4007 vizualizari

Centrul Medical Bellanima , BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti (vezi harta)

Despre Georgiana Copoiu

Georgiana Copoiu este Psiholog, Psihologie in cadrul Centrul Medical Bellanima, BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti.
Georgiana este absolventă a Facultătii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti, precum si a masteratului în “Managementul formării psihologilor în Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor”, având si specializare si formare profesională complementară în psihologie clinică si expertiză psihologică. A urmat diverse programe de formare în domeniul psihologiei clinice, psihosexologiei, evaluării si interventiei terapeutice a copilului în context familial, violentei domestice, abuzului sexual asupra copilului, evaluarii nevoilor copiilor victime ale unor forme de violentă, dobândind experientă în domeniul asistentei sociale si protectiei copilului.

Acreditări si afilieri:

  • Psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România, cod: 17780
  • Membru al Colegiului Psihologilor din România (2015)


Abilităti si competente:

  • Evaluare psihologică
  • Consiliere psihologică
  • Expertiză psihologică judiciară si extrajudiciară

Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Bellanima


"Bellanima este un proiect care s-a nascut din pasiune pentru oameni si din convingerea ca empatia si profesionalismul sunt ingredientele cheie ale reusitei terapeutice. El este totodata un proiect care indrazneste sa vorbeasca deschis despre afectiunile psihice, sa inlature tabu-ul social si sa deschida o fereastra spre lumina celor care au nevoie de ea." Andreea Enache-Ţonoiu, Cofondator Bellanima Centrul Medical Bellanima ofera clientilor sai: * servicii terapeutice la standarde internationale pentru tratarea tulburarilor psihice; * abordare integrata si sistemica unica, in cadrul careia sunt implicati atat psihiatrul si psihoterapeutul, cat si clientul nostru si cei apropiati lui; * servicii personalizate in functie de obiectivele clientului nostru, de personalitatea sa si de contextul sau de viata; * atentie constanta fata de evolutia si satisfactia clientului nostru; * evaluare structurata continua a progresului terapeutic; * integrarea celor mai recente cercetari stiintifice cu experienta clinica directa in domeniu; * servicii terapeutice in trei limbi: romana, engleza, franceza; * specialisti care detin abilitati personale si competente deosebite si care sunt animati de valori profund umane, empatie si dorinta autentica de a contribui la transformarea in bine a vietii oamenilor; * un cadru de lucru interdisciplinar care sa asigure cele mai bune servicii terapeutice clientului nostru; * cele mai bune practici si cele mai noi abordari terapeutice; * angajamentul de a promova servicii de cea mai buna calitate, implicarea in proiecte de cercetare stiintifica si programe anti-stigmatizare referitoare la depresie, in calitate de Reprezentant national al European Depression Association.

Parerile pacientilor despre Georgiana Copoiu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.