Dr. Georgiana Puiu

Dr. Georgiana Puiu

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★

103 vizualizari

CardioClinic , BUCURESTI, Bd. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Et. 2, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Georgiana Puiu

Dr. Georgiana Puiu este Medic Primar, Cardiologie in cadrul CardioClinic, BUCURESTI, Bd. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Et. 2, Sector 2.
Este membru al Societatii Romane de Cardiologie, membru al Societatii Europene de Cardiologie si al Asociatiei Europene de Imagistica Cardiovasculara.

A absolvit Facultatea de Medicina din cadrul UMF Carol Davila Bucuresti in 2008. Dupa efectuarea stagiaturii a fost rezident in cadrul  Institutului de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu”  intre anii 2009-2014.

Din anul 2015 a lucrat ca medic specialist cardiolog in cadrul Centrelor Medicale Sanador.

In perioada decembrie 2015- mai 2017 a lucrat ca medic cardiolog (Practicien Hospitalier Contractuel) in sectia de Cardiologie a Spitalului Universitar CHU Antoine Beclere, Clamart,  prof Michel Slama, revenind in 2017 ca medic specialist in cadrul Centrelor Medicale Sanador.

In perioada 2019-2020 a lucrat in sectiile de cardiologie si de chirurgie cardiovasculara din Spitalul Clinic Sanador, cu urmarirea pacientilor pre si postoperator, devenind medic primar cardiolog in 2022.

Are competente in ecocardiografie Doppler din 2015, in ecocardiografie transesofagiana si de stres din 2018 si in ecografie Doppler vasculară din 2019, acordate de UMF „Carol Davila” Bucuresti.

De asemenea, doamna dr. Georgiana Puiu a efectuat un stagiu de pregatire in sectia de cardiologie a Spitalului Kremlin Bicetre, Paris si a participat la numeroase congrese de cardiologie.

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 320 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 710 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 790 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 420 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 180 lei (programare)
Ecografie cardiaca 390 lei (programare)
Ecografie Doppler artere bilateral 450 lei (programare)
Ecografie Doppler artere unilateral 260 lei (programare)
Ecografie Doppler carotide 370 lei (programare)
Ecografie Doppler venos bilateral 450 lei (programare)
Ecografie Doppler venos si arterial bilateral 830 lei (programare)
Ecografie Doppler venos unilateral 350 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 100 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 320 lei (programare)
Monitorizare holter TA 290 lei (programare)
Test de efort 400 lei (programare)

Informatii clinica: CardioClinic


Cardio Clinic este prima clinica privata specializata in cardiologie din Bucuresti si primul laborator privat de ecocardiografie acreditat de Societatea Europeana de cardiologie – Asociatia de imagistica cardiovasculara. Echipa medicala este formata din peste 25 de medici primari cardiologi cu peste 15 ani de experienta in spitale renumite din Bucuresti : Institutul national de boli cardiovasculare Prof CC Iliescu – Fundeni, Spitalul clinic de urgenta Floreasca si Spitalul universitar de urgenta Bucuresti. Cu o dotare tehnica de exceptie clinca ofera consultatii ( cardiologie, aritmologie – electrofiziologie, cardiologie pediatrica, cardiologie interventionala, medicina interna), ecocardiografii uzuale, cu masuratori avansate si pediatrice, ecografii doppler vasculare – artere vene membre, holtere ecg si TA , ecg de repaus si de efort.

Parerile pacientilor despre Dr. Georgiana Puiu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.