Dr. Ghiorghiu Loredana

Dr. Ghiorghiu Loredana

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
(0 rating-uri)

120 vizualizari

New Medical , Buzau, Str Pacii Nr 4 (peste drum de fosta Baie Comunala)(vezi harta)

Despre Dr. Ghiorghiu Loredana

Dr. Ghiorghiu Loredana este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul New Medical, Buzau, Str Pacii Nr 4 (peste drum de fosta Baie Comunala).


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 130 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 270 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 250 lei (programare)
Control cardiologie 100 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 25 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 180 lei (programare)
Monitorizare holter TA 120 lei (programare)

Informatii clinica: New Medical

Clinica NEW MEDICAL este clinica cu una dintre cele mai dinamice dezvoltări în ultimii cinci ani. Proiectul a început în anul 2012, într-un spatiu cochet, situat lângă Spitalul Judeţean, pe Str. Stadionului, nr 102. Anul 2016 a marcat momentul în care am deschis propriul laborator, complet automatizat, cu aparatură nouă şi cu un personal calificat, cu multă experienţă. Dezvoltarea departamentului de Medicina Muncii a condus la apariţia unui nou punct de lucru, situat într-o clădire istorică, în centrul oraşului, pe Str. Cuza Vodă. Spaţiul generos permite efectuarea controalelor medicale specifice medicinei muncii, în condiţii deosebite, cu promptitudine şi la un nivel calitativ ridicat. Începutul anului 2018 a marcat deschiderea a încă unui punct de lucru, situat pe Str. Păcii, nr. 4, peste drum de fosta Baie Comunală. Un spaţiu generos, dotat cu aparatură nouă de ultima generaţie, în care îşi desfasoară activitatea personal medical de o înaltă ţinută profesională. Pentru noi, fiecare pacient este important şi nu uităm nicio clipă că înainte de toate este om şi are nevoie să fie tratat ca atare. De aceea tot ce facem porneşte din respect pentru oameni şi pentru sănătatea lor. Prin serviciile medicale oferite acoperim un pachet complex de servicii de prevenţie, diagnostic şi tratament, în 26 de specialităţi medicale. Vrem să demonstrăm că serviciile medicale de calitate, acordate în condiţii civilizate, în care doar pacientul contează, pot fi şi accesibile. Pacienţii noştri beneficiază de serviciile medicale ale unora dintre cei mai buni medici din Buzău, la care s-au alăturat medici de top din marile spitale bucureştene. Vom continua să investim în oameni, doar aşa vom putea să creştem nivelul calitativ al serviciilor pe care le oferim.

Parerile pacientilor despre Dr. Ghiorghiu Loredana

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.