Dr. Gloria Suciu

Dr. Gloria Suciu

Medic Primar, Dermatologie

★★★★★
5.00(1 rating)

3526 vizualizari

Hebra Dermatologie , BUCURESTI, Sos. Nicolae Titulescu, Nr.163, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Gloria Suciu

Dr. Gloria Suciu este Medic Primar, Dermatologie in cadrul Hebra Dermatologie, BUCURESTI, Sos. Nicolae Titulescu, Nr.163, Sector 1. Medic primar dermato-venerolog Investigatii oferite: Diagnosticul si tratamentul bolilor de piele si a infectiilor cu transmitere sexuala Dermatopediatrie – diagnosticul si tratamentul bolilor de piele la copii Molemapping si dermatoscopie - harta alunitelor si analiza microscopica Testare alergii cutanate tip „patch testing” - pentru stabilirea cauzei dermatitei de contact Fototerapie UVB - pentru tratamentul psoriazisului, eczemelor, vitiligo Domenii de expertiza: Diagnosticul si tratamentul afectiunilor dermatologice si al bolilor cu transmitere sexuala Psihodermatologie Tratamentul psoriazisului, acneei

Servicii disponibile
Consultatie dermato-estetica 230 lei (programare)
Consultatie dermatologie 230 lei (programare)
Consultatie online Dermatologie 100 lei (programare)
Control dermatologie(dupa consult) 120 lei (programare)
Dermatoscopie (pe leziune) 70 lei (programare)

Informatii clinica: Hebra Dermatologie


Hebra Dermatologie” este o Clinica de Dermatologie care functioneaza din anul 2008. Este un serviciu condus si administrat de medici dermatologi si dedicat exclusiv serviciilor de dermatologie, estetica si venerologie, ceea ce are ca rezultat o centrare a activitatii in sfera tratamentelor bolilor de piele, infrumusetare si a bolilor cu transmitere sexuala. 

Aparatura folosita este una de ultima generatie si toate procedurile sunt efectuate in conditii de sterilitate si curatenie deosebite, standarde care sunt auditate in mod regulat. Din momentul in care deveniti pacientul nostru, beneficiati de servicii post consultatie. Scopul acestora este acela de a comunica rezultatele si de a identifica probleme sau ingrijorari legate de tratament – modul in care il procurati sau neintelegeri cu privire la administrare. 

Pentru aceasta ne puteti consulta telefonic sau, ideal, prin formularul online. Puteti cere un rezumat al consultatiei sau o scrisoare pentru medicul de familie, care va poate fi expediata si dumneavoastra. Va rugam, pe cat posibil, sa va exprimati interesul in acest sens inaintea consultatiei. Pentru a ne putea dezvolta in permanenta serviciile oferite va incurajam sa ne sugerati aspecte care ar putea fi imbunatatite sau lucruri care v-au surprins placut, prin formularul de satisfactie aflat la receptie.

Parerile pacientilor despre Dr. Gloria Suciu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
10.08.2022