Dr. Greta Nita

Medic Specialist, Medicina alternativa

★★★★★
(0 rating-uri)

260 vizualizari

0 programari

Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa , BUCURESTI, S.1, Intrarea Murmurului, Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1(vezi harta)
Despre Dr. Greta Nita
Medicul Dr. Greta Nita este Medic Specialist, Medicina alternativa in cadrul Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa, BUCURESTI, S.1, Intrarea Murmurului, Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1.


Servicii disponibile
Consiliere nutritionala 150 lei (programare)
Consultatie 150 lei (programare)
Consultatie Homeopatie 200 lei (programare)

Informatii clinica
VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă a fost înființată din necesitatea de a crea o comunitate medicală accesibilă și apropiată de sufletul pacienților, cu un nucleu de medici profesioniști al căror scop este vindecarea afecțiunilor în profunzime și minim invaziv, cu rezultate pe termen îndelungat. 

Situată în apropierea Parcului Herăstrău, VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă îți oferă soluții viabile pentru redobândirea și menținerea stării naturale de bine și a sănătății generale, într-un ambient familial. Dotările tehnice din clinică asigură efectuarea investigațiilor medicale necesare diagnosticării, precum și realizarea tratamentelor la standarde de calitate. Apartenența la grupul Veroniki conferă clinicii stabilitate pe termen lung, prin prisma politicilor generale de organizare și administrare a activităților.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.