Dr. Greta Nita

Dr. Greta Nita

Medic Specialist, Homeopatie

★★★★★
5.00(1 rating)

4914 vizualizari

Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa , BUCURESTI, Intrarea Murmurului Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Greta Nita

Dr. Greta Nita este Medic Specialist, Homeopatie in cadrul Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa, BUCURESTI, Intrarea Murmurului Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1, Sector 1.

Dr. Greta Nita 

Medic homeopat, consilier nutritie in programul Metabolic Balance

 

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Oradea.

Competente si supraspecializari:

  • Competente in homeopatie – 2006
  • Consilier nutritie in programul Metabolic Balance - 2017

Servicii disponibile
Consiliere nutritionala 150 lei (programare)
Consultatie homeopatie 200 lei (programare)

Informatii clinica: Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa


VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă a fost înființată din necesitatea de a crea o comunitate medicală accesibilă și apropiată de sufletul pacienților, cu un nucleu de medici profesioniști al căror scop este vindecarea afecțiunilor în profunzime și minim invaziv, cu rezultate pe termen îndelungat. 

Situată în apropierea Parcului Herăstrău, VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă îți oferă soluții viabile pentru redobândirea și menținerea stării naturale de bine și a sănătății generale, într-un ambient familial. Dotările tehnice din clinică asigură efectuarea investigațiilor medicale necesare diagnosticării, precum și realizarea tratamentelor la standarde de calitate. Apartenența la grupul Veroniki conferă clinicii stabilitate pe termen lung, prin prisma politicilor generale de organizare și administrare a activităților.

Parerile pacientilor despre Dr. Greta Nita

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.03.2021
Un doctor minunat!