Dr. Grigore Vadim Gavan

Dr. Grigore Vadim Gavan

Medic Primar, Endocrinologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

6970 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Grigore Vadim Gavan

Dr. Grigore Vadim Gavan este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Grigore Vadim Gavan este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Grigore Vadim Gavan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Andreea Teodora Tudose a acordat 5
★★★★★
02.05.2023
Totul a decurs foarte bine. Profesionalism, empatie, rabdare la superlativ.

. Diko Daniela a acordat 5
★★★★★
07.12.2021
Medicul, perfect! Organizarea clinicii, imperfecta! Triajul Covid nu este bine organizat, întârzie cu cel puțin 15 minute prezentarea la programarea la medic, pacienții bolnavi așteaptă in afara ușii de intrare, in strada, la coada, prea mult timp! Slaba organizare, lipsa atenție fata de bolnav!

Anonim a acordat 5
★★★★★
02.02.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
15.01.2020

Ganea Nicoleta a acordat 5
★★★★★
14.01.2020