Dr. Grigore Vadim Gavan

Dr. Grigore Vadim Gavan

Medic Primar, Endocrinologie

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

2663 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Grigore Vadim Gavan

Dr. Grigore Vadim Gavan este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Grigore Vadim Gavan este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 295 lei (programare)
Control endocrinologie 180 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Grigore Vadim Gavan

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
02.02.2021

. Diko Daniela a acordat 5
★★★★★
07.12.2021
Medicul, perfect! Organizarea clinicii, imperfecta! Triajul Covid nu este bine organizat, întârzie cu cel puțin 15 minute prezentarea la programarea la medic, pacienții bolnavi așteaptă in afara ușii de intrare, in strada, la coada, prea mult timp! Slaba organizare, lipsa atenție fata de bolnav!

Ganea Nicoleta a acordat 5
★★★★★
14.01.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
15.01.2020