Dr. Hamid Ayatollahi

Dr. Hamid Ayatollahi

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
(0 rating-uri)

1517 vizualizari

Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Hamid Ayatollahi

Dr. Hamid Ayatollahi este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1.
Dr. Hamid Ayatollahi, medic primar specialist în obstetrică – ginecologie, a absolvit Universitatea de Medicină ?i Farmacie "Carol Davila" din Bucure?ti.

Servicii disponibile
Consultatie ginecologica 250 lei (programare)
Consultatie obstetricala 250 lei (programare)
Ecografie confirmare sarcina 250 lei (programare)
Ecografie confirmare sarcina 250 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 350 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 (Morfologie fetala) 450 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 350 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 (Morfologie fetala) 500 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 420 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 (Morfologie fetala) 500 lei (programare)
Montare sterilet (sterilet neinclus) 400 lei (programare)

Informatii clinica: Intermedicas

INTERMEDICAS WORLDWIDE pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale specializate de second opinion, cu acces direct la medici de calibru international din Europa, SUA si Japonia. Serviciile noastre includ diagnosticare si tratament medical, precum si solutii medicale integrate si personalizate. Intermedicas dezvolta constant un portofoliu de specializari medicale de nisa precum chiropractica, nimfoplastia sau aritmologia. 

 Medicii nostri dispun de experienta si pregatirea necesara pentru solutionarea oricarei probleme medicale, indiferent de gravitatea acesteia. Intermedicas dispune de parteneriate cu peste 50 de spitale, centre universitare, dar si institutii medicale private prin intermediul carora pacientii beneficiaza de accesul rapid si neingradit la servicii medicale de top. Misiune Obiectivul Intermedicas este de a le oferi pacientilor solutii complete de investigatii, tratament si logistica la cele mai experimentate institutii de profil din intreaga lume, precum si facilitarea accesului la medici specialisti consacrati, care au expertiza in solutionarea unor cazuri complexe si specifice. 

Misiunea noastra este sa contribuim activ la schimbarea experientei medicale in Romania. Viziune Zi de zi, medicii Intermedicas sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru pacientii sai. Gasirea rapida a tratamentelor optime, focalizarea proceselor medicale pe liniile cele mai sigure si adecvate, intelegerea pe deplin a tuturor implicatiilor, dar si cladirea unei punti de comunicare in relatia doctor-pacient sunt doar cateva dintre aspectele distinctive ale clinicii noastre.

Parerile pacientilor despre Dr. Hamid Ayatollahi

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.