Dr. Hertea Cristina

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★
(0 rating-uri)

1188 vizualizari

107 programari

Neuroaxis , BUCURESTI, Str. Iordache Golescu Nr. 17, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Hertea Cristina
Medicul Dr. Hertea Cristina este Medic Specialist, Neurologie in cadrul Neuroaxis, BUCURESTI, Str. Iordache Golescu Nr. 17, Sector 1. Medic specialist neurolog, specializata in boli autoimune si in ecografie Doppler cervico-cerebrala. Competente: Ultrasonologie Doppler cervico-cerebrala Servicii: Consultatii neurologie; Diagnostic diferentiat boli autoimune; Ecografie Doppler vase extra si intracraniene.

Servicii disponibile
Consultatie neurologie 190 lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 140 lei (programare)
Eco. Doppler cervicala 290 lei (programare)

Informatii clinica
Neuroaxis este prima clinica integrata de neurostiinte din Bucuresti. Echipa de medicii supraspecializati va ofera consultatii in neurologie, neurochirurgie, psihiatrie, psihologie clinica, cardiologie, reumatologie si ortopedie. De asemenea, in cadrul clinicii Neuroaxis aveti acces la investigatii de cea mai inalta calitate precum Electroencefalografie – EEG de lunga durata, Polisomnografie – PSG, Electromiografie – EMG, Ecografie Doppler cervico-cerebrala, Ecografie osteoarticulara, Ecografie de tesuturi moi, Ecocardiografie, EKG sau Poligrafie respiratorie. 

Prin reteaua de parteneri nationali si internationali asiguram si servicii de analize medicalte, testari genetice, interventii neurochirurgicale si investigatii imagistice. Suntem alaturi de dumneavoastra si va oferim solutii integrate de diagnostic, tratament si monitorizare pentru toate afectiunile neurologice si conexe.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.