Dr. Hogea Catalina

Medic Specialist, Psihiatrie

★★★★★
(0 rating-uri)

153 vizualizari

25 programari

Neuroaxis , BUCURESTI, Str. Iordache Golescu nr. 17(vezi harta)

Despre Dr. Hogea Catalina

Medicul Dr. Hogea Catalina este Medic Specialist, Psihiatrie in cadrul Neuroaxis, BUCURESTI, Str. Iordache Golescu nr. 17. Medic specialist psihiatrie, cu competente in psihoterapie. Servicii: Consultatii psihiatrie; Consiliere psihologica; Psihoterapie individuala si de cuplu:

Servicii disponibile

Consultatie 190 lei lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 140 lei lei (programare)

Informatii clinica

Neuroaxis este prima clinica integrata de neurostiinte din Bucuresti. Echipa de medicii supraspecializati va ofera consultatii in neurologie, neurochirurgie, psihiatrie, psihologie clinica, cardiologie, reumatologie si ortopedie. De asemenea, in cadrul clinicii Neuroaxis aveti acces la investigatii de cea mai inalta calitate precum Electroencefalografie – EEG de lunga durata, Polisomnografie – PSG, Electromiografie – EMG, Ecografie Doppler cervico-cerebrala, Ecografie osteoarticulara, Ecografie de tesuturi moi, Ecocardiografie, EKG sau Poligrafie respiratorie. 

Prin reteaua de parteneri nationali si internationali asiguram si servicii de analize medicalte, testari genetice, interventii neurochirurgicale si investigatii imagistice. Suntem alaturi de dumneavoastra si va oferim solutii integrate de diagnostic, tratament si monitorizare pentru toate afectiunile neurologice si conexe.

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.