Dr. Horia Mocanu

Dr. Horia Mocanu

Medic Primar, ORL

★★★★★
(0 rating-uri)

1522 vizualizari

Brotac Medical Group , BUCURESTI, Str. Foisorului 56 – 58 , Sector 3(vezi harta)

Despre Dr. Horia Mocanu

Dr. Horia Mocanu este Medic Primar, ORL in cadrul Brotac Medical Group, BUCURESTI, Str. Foisorului 56 – 58 , Sector 3.


Servicii disponibile
Consultatie ORL 150 lei (programare)
Control ORL 100 lei (programare)
Extractie dop de ceara bilateral 50 lei (programare)
Extractie dop de ceara unilateral 30 lei (programare)

Informatii clinica: Brotac Medical Group

Brotac Medical Center este una dintre cele mai cunoscute policlinici in domeniul serviciilor de ingrijiri medicale la domiciliu, medicina muncii, recuperare medicala si fizica din Municipiul Bucuresti, dar totodata si la nivel national, dovada fiind existenta sa pe piata inca din anul 2004, precum si relatiile contractuale incheiate cu CAS – Municipiul Bucuresti,CAS- Calarasi, CAS- OPSNAJ si cu numeroase societati private. 

Conceputa ca un centru multifunctional, policlinica poate oferi clientilor, o bogata gama de servicii medicale, la standarde inalte de calitate. Brotac Medical Center isi propune sa fie una din policlinicile de top din Bucuresti, prin calitatea si diversitatea serviciilor medicale oferite clientilor. Credem si afirmam ca la baza realizarilor si implinirilor profesionale , si nu numai, trebuie sa stea intotdeauna un piedestal foarte pretios: SANATATEA! 

Misiunea noastra este sa le oferim pacientilor nostri conditii prielnice si adecvate nevoilor individuale , dar totodata ne-am propus sa dezvoltam medicina preventiva , prin educarea si recomandarea controalelor si analizelor periodice pentru a preveni posibile afectiuni.

Parerile pacientilor despre Dr. Horia Mocanu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.