Dr. Iancu Miruna

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
(0 rating-uri)

184 vizualizari

Neuroaxis , BUCURESTI, Str. Iordache Golescu Nr. 17, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Iancu Miruna
Dr. Iancu Miruna este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Neuroaxis, BUCURESTI, Str. Iordache Golescu Nr. 17, Sector 1. Competenta in ecocardiografie transtoracica si transesofagiana Medic specialist cardiolog, in curs de specializare in evaluare intraoperatorie prin ecocardiografie transesofagiana tridimensionala. A urmat doua stagii e pactica in anul 2010 si 2011 la spitalul "Jimenez Diaz" si spitalul "La Paz" din Madrid. A participat la diverse cursuri, printre care: -Cursul “3D Echo 360”, Padova, Italia – 2015 -Cursul “Imagistica sectionala cardiaca”, Bucuresti – 2016 -Cursul “Inovatii in interventia mitrala”, Italia - 2016 S-a implicat activ in diferite congrese: -National Cardiovascular Surgery Congress 2015, Romania -AATS Mitral Conclave 2017, New York -EACVI congress 2017, Lisbon

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica
Neuroaxis este prima clinica integrata de neurostiinte din Bucuresti. Echipa de medicii supraspecializati va ofera consultatii in neurologie, neurochirurgie, psihiatrie, psihologie clinica, cardiologie, reumatologie si ortopedie. De asemenea, in cadrul clinicii Neuroaxis aveti acces la investigatii de cea mai inalta calitate precum Electroencefalografie – EEG de lunga durata, Polisomnografie – PSG, Electromiografie – EMG, Ecografie Doppler cervico-cerebrala, Ecografie osteoarticulara, Ecografie de tesuturi moi, Ecocardiografie, EKG sau Poligrafie respiratorie. 

Prin reteaua de parteneri nationali si internationali asiguram si servicii de analize medicalte, testari genetice, interventii neurochirurgicale si investigatii imagistice. Suntem alaturi de dumneavoastra si va oferim solutii integrate de diagnostic, tratament si monitorizare pentru toate afectiunile neurologice si conexe.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.