Dr. Ileana Geana

Dr. Ileana Geana

Medic Primar, Neurologie

★★★★★
5,00 (6 rating-uri)

2227 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Ileana Geana

Dr. Ileana Geana este Medic Primar, Neurologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Ileana Geana este Medic Primar, Neurologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie neurologie 270 lei (programare)
Control neurologie 160 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Ileana Geana

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Costin ?uster a acordat 5
★★★★★
24.01.2020

Eduard Balan a acordat 5
★★★★★
09.09.2021
Profesionalism și empatie. Foarte mulțumit.

robert ilyes a acordat 5
★★★★★
06.01.2020
Doamna doctor Ileana Geana a fost pur si simplu exceptionala. Recomand cu tarie.

Catalin Trifan a acordat 5
★★★★★
08.04.2021
Profi

TEODOR AVRĂMI?Ă a acordat 5
★★★★★
03.06.2021
Doamna dr. Ileana Geana este de un profesionalism cum rar întâlnești. Are răbdare, explică pana intelegi și, nu în ultimul rand, te tratează cum trebuie.

Catalin Chelaru a acordat 5
★★★★★
15.01.2021
Buna ziua..a fost totul ok..s a desfasurat consultatia cu profesionalism.