Dr. Ilinca Cimpan

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
(0 rating-uri)

300 vizualizari

3 programari

Centrul InterCardioDiab , Suceava, Str. Mihai Viteazu nr. 26A(vezi harta)
Despre Dr. Ilinca Cimpan
Medicul Dr. Ilinca Cimpan este Medic Primar, Ecografie in cadrul Centrul InterCardioDiab, Suceava, Str. Mihai Viteazu nr. 26A. Medic radiologie-imagistica la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Ioan cel Nou" Suceava

Servicii disponibile
Eco. abdomen complet 140 lei (programare)
Eco. Abdomen inferior sau superior 100 lei (programare)
Eco. Generala 140 lei (programare)
Eco. Inghinala 75 lei (programare)
Eco. mamara bilaterala 120 lei (programare)
Eco. parti moi 50 lei (programare)
Eco. Pelvina 75 lei (programare)
Eco. Rinichi, vezica, prostata 100 lei (programare)
Eco. Testiculara 100 lei (programare)
Eco. Tiroida 75 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul de Diagnostic si Tratament InterCardioDiab a aparut din dorinta de a stabili ambulatoriu un diagnostic cert, complet si precoce, precum si o conduita terapeutica eficienta, asigurand consultatii in specialitati medicale si chirurgicale la un inalt grad de performanta. Centrul are în structura sa numeroase cabinete de consultatii in specialitati medicale si chirurgicale, elegant amenajate, dotate cu aparatură performantă. 

Dorinţa noastră de a garanta acurateţea diagnosticului şi, implicit, eficienţa deplină a tratamentului indicat ne-a determinat să dotăm Centrul de Investigaţii cu un laborator de recoltare pentru investigatii paraclinice (analize de laborator). Investigatiile paraclinice sunt efectuate rapid prin teste de biochimie uscata si umeda, respectând cele mai înalte standarde de acurateţe. 

Deasemenea, in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament ICD asistenta medicala este deservita de un personal competent, acreditat de Ministerul Sanatatii si Familiei, personal care se afla intr-o continua activitate de perfectionare medicala. Amplasarea în centrul oraşului este un plus, oferind posibilitatea de a accesa ușor și rapid, cu economie de timp și de efort, cea mai avansată soluție medicală ambulatorie in regim privat pentru problemele lor de sănătate. 

Misiunea noastra Imbunatatirea calitatii vietii oamenilor prin oferirea de servicii medicale la standarde europene si introducerea inovatiilor tehnice semnificative. Viziunea noastra In peisajul medical sucevean, noi vom fi un furnizor de servicii de varf in domeniul sanatatii si stilului de viata, aspirand sa devenim cel mai de renume Centru de Diagnostic si Tratament din punctul de vedere al pacientilor nostri. 

 Misiunea si viziunea noastra le transformam prin valorile noastre: 
• Grija fata de pacient 
• Integritate 
• Respectarea angajamentelor 
• Tehnologie de varf 
• Lucrul in echipa

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.