Dr. Ilinca Maria Mohora

Dr. Ilinca Maria Mohora

Medic Primar, Dermatologie

★★★★★
5.00(12 rating-uri)

10396 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Ilinca Maria Mohora

Dr. Ilinca Maria Mohora este Medic Primar, Dermatologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Localizata in centru Bucurestiului, Clinica SANADOR Victoriei ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, personal medical de exceptie si aparatura ultra moderna, in vederea obtinerii unor rezultate medicale precise.

Clinica SANADOR Victoriei asigura consultatii medicale pentru un numar mare de specialitati, dar si investigatii imagistice diverse, explorari functionale, medicina muncii, analize medicale de laborator si, nu in ultimul rand, vaccinari. Clinica dispune de un departament complet de Imagistica Medicala ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensitometrie, radiologie dentara etc.

Tot în cadrul acestei clinici, micuții pacienți pot dispune de serviciile integrale ale departamentului de pediatrie "Baby SANADOR". Accesul se face separat de intrarea pacienților adulți și dispune de recepție proprie, cabinete de pediatrie la cele mai înalte standarde, sală de recoltare a analizelor medicale, toate acestea fiind adaptate nevoilor celor mici.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Ilinca Maria Mohora este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Centrul Oncologic
Adresa: Str. Sevastopol nr 5, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Ilinca Maria Mohora

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
10.06.2023
Excelent

Gabriela Ionescu a acordat 5
★★★★★
10.06.2023
Mulțumesc doamnei doctor pentru profesionalism!

LUMINITA - MIHAELA GOGORI?Ă a acordat 5
★★★★★
22.06.2022
Recomand cu încredere, am fost foarte mulțumită. Inalt profesionalism si devotament! Multumesc echipei Sanador si ,in special, doamnei doctor Mohora!

Alexandra Decu a acordat 5
★★★★★
30.04.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.04.2022
Nota 10+

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.03.2022
Interacțiunea cu personalul a fost ok. Doamna doctor Mohora, a fost. empatica,, un medic devotat. Recomand cu căldură, să o contactați.! Nu veți regreta!

Alexandru Nica Babalic a acordat 5
★★★★★
29.01.2022
Diagnostic clar, corect!

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.12.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.12.2021
Doamna doctor este foarte ok. Profesionista si la obiect. Recomand!

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.09.2021
Doctor atent cu pacientul, interesat de istoricul pacientului și amabila in oferirea informațiilor și sfaturilor privind tratamentul.

. Vicol Patrik Daniel a acordat 5
★★★★★
01.08.2021
Doctor foarte profesionist, atent, răbdător și meticulos. A oferit numeroase explicații și recomandări cu calm și profesionalism. Recomand călduros

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.07.2021