Dr. Ingrid Iordan

Dr. Ingrid Iordan

Medic Primar, Oncologie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

2967 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Strada Sevastopol nr 5, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Ingrid Iordan

Dr. Ingrid Iordan este Medic Primar, Oncologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Strada Sevastopol nr 5, Sector 1. Medicul Ingrid Iordan este Medic Primar, Oncologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie oncologie 340 lei (programare)
Control oncologie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Ingrid Iordan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Marga Draghici a acordat 5
★★★★★
17.01.2023
Un medic cu înalt profesionalism. Extrem de calda, umana și înțelegătoare. Interesul pacientului este cel mai important. Va asigur ca nu sunt vorbe goale!

Marga Draghici a acordat 5
★★★★★
20.12.2022
Un medic extraordinar, dedicat pacientului. Cu răbdare și mult interes pentru cazul în speță, mi a dat sfaturi competente și, mai ales, pe sufletul mei. Dr. IORDAN merita un deosebit respect pentru competenta și calitatea umana!

Lenuta Tulcan a acordat 5
★★★★★
20.04.2021
O Doamnă cum rar întâlnești,un medic deosebit care merita tot respectul. Dumnezeu sa ii dea multă sănătate si sa ii ajute in tot ce își dorește

. Benea Nichifora a acordat 5
★★★★★
20.01.2021
Excelent, un profesionist și o persoană caldă, atentă și plăcută. Toată stima, mulțumesc frumos! Ioana Benea