Dr. Ioan Bentaru

Dr. Ioan Bentaru

Medic Specialist, Medicina interna

★★★★★
4.75(4 rating-uri)

3031 vizualizari

RMN Diagnostica ,Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov (vezi harta)

Despre Dr. Ioan Bentaru

Dr. Ioan Bentaru este Medic Specialist, Medicina interna in cadrul RMN Diagnostica, Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov.


Servicii disponibile
Consultatie + ecografie abdominala totala 460 lei (programare)
Consultatie medicina interna 240 lei (programare)
Control medicina interna(dupa consult) 150 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 220 lei (programare)
Ecografie abdominala 220 lei (programare)

Informatii clinica: RMN Diagnostica


Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Parerile pacientilor despre Dr. Ioan Bentaru

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Romanita Andreea Dumitru a acordat 5
★★★★★
12.11.2021

Daniel Tomita a acordat 5
★★★★★
15.10.2021
Un om profesionist , un mare bravo

Augustin Dorin a acordat 5
★★★★★
04.10.2021
Excelent fb

Ramona Vrabie a acordat 4
★★★★★
10.05.2021